Social Ctrl steunt de Warmste Week met Social Scan for Life

Iedereen zorgt voor iedereen tijdens de Warmste Week van Studio Brussel. Van 18 december tot en met kerstavond vindt de grootste solidariteitsactie van Vlaanderen voor de 13e keer plaats. En dit jaar organiseren wij bij Social Ctrl ook een actie.

Social Scan for Life

Een maand lang, van dinsdag 20 november t.e.m. donderdag 20 december, zetten wij onze social media skills ten dienste van bedrijven die hun bedrijfspagina op Facebook willen laten analyseren. Je kan je verwachten aan concrete verbeterpunten voor je Facebookpagina en een lijst van dadelijk toepasbare tips. Voor dit alles vragen wij een bescheiden bedrag van 50 euro, dat integraal naar Het Steger vzw gaat.

Wil jij onze actie steunen en samen geld inzamelen voor Het Steger vzw? Schrijf je dan snel in!

Het Steger vzw

Het Steger vzw organiseert laagdrempelige en kleinschalige projecten voor de minder kansrijke. Op een creatieve manier werken ze project- en workshopsgewijs op het snijvlak van ergo- en creatieve therapie, erfgoed, kunsteducatie, het sociaal-artistieke en foodconcepts. Op die manier creëren ze kansen voor kinderen, jongeren en volwassenen bij wie de moeilijkheidsgraad van het leven iets hoger ligt.  

Voor elk afzonderlijk project gaat Het Steger op zoek naar specifieke samenwerkingsverbanden. Ze streven ernaar duurzame en maatschappelijk relevante relaties aan te gaan met partners die openstaan om kansen te bieden aan kwetsbare groepen. Deze workshops en projecten situeren zich op de kruispunten tussen zorg, school of werk en vrijetijdsinvullingen. Het Steger wil hierbij het bindmiddel zijn.

Onder de noemer Muna worden de workshops georganiseerd. Zo zijn er bijvoorbeeld kookworkshops met LEF, Lokaal Ecologische Fairtrade, in ruil voor vitamine C(ultuur) en vitamine R(elaties). Muna gaat voluit voor participatie en co-creatie.

Wil jij Het Steger vzw op een andere manier steunen? Check dan andere warme acties die georganiseerd worden ten voordele van Het Steger.

- Lore (Community Manager)